logo

Welkom op de website van Keymolen Coaching

Mijn naam is Diane Keymolen. Alle trainingen zijn zelf ontwikkelde trainingen met open inschrijvingen. Het is eveneens mogelijk om deze trainingen te organiseren binnen uw bedrijf. 

KEYMOLEN COACHING is gestart in 2006 en werkt ten dienste van de bedrijven in binnen- en buitenland, waar vooral de bedrijfsleiders en hun managers beroep doen op mijn expertises: verbale communicatie, coaching en coachend leiderschap, sales- en managementadvies.

Keymolen Coaching ervaart de VDAB Loopbaancheques waardoor u 4 uur individuele coaching krijgt per cheque van 40 euro.  Het is een misvatting te denken dat u een probleem moet hebben met uw werkgever om deze cheque te gebruiken. Aarzel niet om contact op te nemen, wij informeren u graag. Iedereen die in de laatste twee jaar, 12 maanden gewerkt heeft in dienstverband of als zelfstandige, is in de mogelijkheid om gebruik te maken van deze subsidiemaatregel. 


NIEUW !
Keymolen Coaching is gecertificeerd gebruiker van de tool MANAGEMENT DRIVES. Deze vragenlijst brengt uw drijfveren in kaart en differentieert zich van andere tools door een nog grote toepasbaarheid tot op bedrijfsniveau. Het is de constructieve werkwijze en verwoording die een ongeziene ontvankelijkheid geeft bij de ondervraagden. Management Drives pakt echt de kern!

Een woord van dank is hier op zijn plaats aan de klanten die reeds door de ervaring gingen en nu de trotse bezitter zijn van een Management Drives profiel en het bijhorend gratis profielboek. Felicitaties aan de mensen van Management Drives met de heer Niels Nienhaus in het bijzonder, voor de ongeziene openheid en voor het delen van al hun kennis en expertise.
U bent hier: > Home / Keymolen Diane / Visie / Contact / Tools